Welkom bij logistieke dienstverlener Roller Mode Warehouse en transport

Roller Mode Warehouse en Transport is al ruim 15 jaar een betrouwbare partner in transport, opslag en logistieke dienstverlening. Roller Mode is een familie bedrijf, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ons kleine team bestaat uit vakbekwame medewerkers, die klantgericht en flexibel werken, waardoor goederen snel en efficiƫnt afgehandeld worden wat uiteindelijk voor u kostenbesparend werkt.

Slimme logistieke opslag en transport oplossingen

Wij zijn een veelzijdig bedrijf waar slimme logistieke opslag en transport oplossingen worden geboden zoals bijvoorbeeld onze unieke formule voor webwinkelopslag en fulfilment diensten waarbij goederen op artikel basis worden opgeslagen.
Onze LZV combi's die volledig bij TNT ingezet worden, de ecocombi's zoals deze extra lange voertuigen ook benoemd worden leveren grote besparingen op, zowel economisch als voor het milieu.

Ook voor het lossen van containers hebben we speciale seal apparatuur ontwikkeld, waarbij de goederen op pallets in de container geseald worden.

Warehouse, fulfilment, opslag, en displaymontage diensten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw container afhandelingen, luchtvracht zendingen,  montage werkzaamheden van displays, diverse Fulfilment diensten en natuurlijk voor alle overige warehouse en opslag activiteiten.

Locatie Roller Mode Warehouse direct langs de A12 bij Bunnik

Het warehouse bevind zich op een gunstige lokatie direct langs de A12 bij Bunnik dus zeer goede afvoermogelijkheden en bereikbaarheid.

 

Kijk verder op onze site naar alle overige logistieke innovaties binnen ons bedrijf.